IDUNA BIOLIGHTMETODEN

 

ISKRA YREFORS
Diplomerad Biolightfysioterapeut
Mer än 20 års yrkeserfarenhet

 

 

Metodens resultat beror på olika typer av ljusfrekvenser som ger en rad biologiska effekter:

 

2018:
 

Elisabeth Persson
Diagnos: Åldrande
”I was so much older then, I’m younger than that now”. -Bob Dylan

 

2016:
 

Elisabeth Månsson
Diagnos: Endometrios
Elisabeth Säger:
"För ett par år sedan började jag förstå att det var någonting som inte riktigt stämde med min hälsa. Jag drabbades av många olika diffusa symtom så som; värk i ben och rygg, depression och ständig oro för att drabbas av olika svåra sjukdomar. Jag hade svårt att andas, och min mage blev väldigt svullen och stor innan mens. Jag fick urinträngningar och var ständigt kissnödig. Det mest tydliga var dock att jag började få fruktansvärda smärtor och svåra blödningar vid mens, så svåra att jag inte kunde fungera alls i vardagen. Förutom smärtorna så fick jag feber och mådde illa. Efter en titthålsoperation konstaterades endometrios. Prognosen endometrios är väldigt dålig så jag kände mig ledsen.

Av en slump hittade jag en tidningsartikel om Cabinet Iduna och tog då kontakt med Iskra Yrefors. Nu efter några kurbehandlingar så har cirkulationen i kroppen kommit igång. Jag sover bättre och smärtorna vid mens börjar att minska. Magen har kommit igång och är inte längre svullen före mens. Jag känner mig mentalt stark, inte orolig längre, har mer energi och är gladare. Iskras metod går ut på att läka hela kroppen, istället för att bara behandla enstaka symptom.

Jag kommer att fortsätta behandlingen för att fortsätta läka och må bra även i framtiden. Tack Iskra för att du hjälper mig!"

 

 

2015:
 

Sandra Olsson
Diagnos: Övervikt
Sandra Säger:
"Jag sökte hjälp för ämnesomsättningen hos Iduna Biolight eftersom jag var överviktig. Efter några kurbehandlingar hos Iduna Biolight har mitt humör förbättras och livsglädjen har lett till en bra relation som jag har nu.

På köpet har jag tappat ca 14kg och känner att livet leker. Jag kommer att gå vidare på kurbehandlingar hos Iduna Biolight."

 

Alex Charro Persson
Diagnos: Variabel immunbrist Vita blodkroppar (leukocyter)
Alex Säger:
"Variabel immunbrist är en brist i immunförsvaret som leder till sämre inflammationsförmåga. Jag hade under en längre tid känt trötthet och nedsatt koncentrationsförmåga. Jag beslöt mig för att söka hjälp hos Cabinet Iduna efter att jag fick en allvarlig lunginflammation som bröt ned min kropp. Efter min behandling hos Cabinet Iduna mår jag mycket bättre. Jag är sällan sjuk och har fått ett starkare immunförsvar.

Tack, Iskra, för att du finns och gör folk friska!"

 

Aniella Persson
Diagnos: Utbrändhet
Aniella Säger:
"När skolmedicinen inte länge kunde erbjuda någon hjälp mot min utbrändhet sökte jag mig till alternativ hjälp hos Cabinet Iduna. Att vara utbränd känns verkligen som att gå in i en vägg. Ena dagen känner man sig "normalt" stressad, andra dagen kollapsar kroppen helt. Jag förlorade talförmågan, kunde inte fokusera, ville sova hela tiden och var samtidigt stressad inombords.

Symptomen var många, men efter att ha gått en kur hos Cabinet Iduna kände jag min energi och livsglädje komma tillbaka.

Om jag inte hade fått alternativ hjälp hade jag aldrig varit på fötterna så snabbt igen. Därför kommer jag i framtiden fortsätta att söka mig till alternativ hjälp när skolmedicinen inte räcker till."

 

 

I fokus:  

Margite Freij, 22 år, Endometrios


Margite Säger:
"Sedan 16-årsåldern har jag lidit av svår endometrios vilket har resulterat i en låg livskvalitet, med perioder av trötthet och outhärdliga smärtor i hela kroppen. Jag rekommenderades att ta p-piller och smärtstillande. En framtida operation var ingen garanti för att inte symtomen skulle komma tillbaka. Eftersom jag var rädd för biverkningar av p-piller började jag att leta efter alternativa behandlingar, och hittade Cabinet Iduna. Idag, efter behandlingen med Iduna Biolight, mår jag bättre än någonsin förr, och jag kan äntligen njuta av livet. Fortsättningsvis kommer jag att söka mig till alternativ hjälp när skolmedicinen inte räcker till. Rekommenderar detta till alla! Jag kan inte tacka Iskra nog för den hjälp hon har gett mig."

 

Anne Göransson

"Efter behandlingsperioderna hos Iduna Biolight kontaktade jag Biovica, ett företag som har utvecklat ett blodtest som avslöjar om tumörer växer i kroppen. Mina prover visade glädjande nog att jag inte har någon aktiv cancer i min kropp nu. Tusen tack Iskra.

 

Inger Persson
Diagnos: Migränaura


"Jag har under ett antal år besvärats av migränaura, som är en slags migrän som åtföljs av ljusblixtringar runt ögonen. Jag tog kontakt med Iskra på Cabinet Iduna, eftersom hon tidigare har hjälpt mig med två wiphlashskador och utbrändhet. Efter behandlingar hos Iskra har migränauran successivt avtagit och idag har jag inga besvär alls. Tack Iskra för att du håller mig frisk!

 

 

2014:
 

Anne Göransson
Diagnos: Sjuk av rädsla, ”Nocebo effekt”

Anne Säger:
"Jag fick diagnosen bröstcancer för drygt ett år sedan (Juni 2013). När jag fick beskedet rasade allt för mig. Jag, min familj, mina vänner - alla mådde dåligt. Läkarnas råd om hur jag skulle behandlas hade jag svårt att ta till mig, och jag kände att jag behövde tid att komma ut ur chocktillståndet och tänka.

Iskra på Iduna Biolight hjälpte mig för ett antal år sedan med min utbrändhet, och gjorde så att jag var på banan ganska fort igen. Därför kontaktade jag henne med en tanke om att hon kunde hjälpa mig med att stärka upp min kropp, som ett komplement till skolmedicinen. Behandlingen hon ger mig gör att cellerna kan börja att kommunicera med varandra igen, och återställer kroppens möjlighet att läka sig själv.

Idag mår jag bra och går på återkommande kontroller inom skolmedicinen. Behandlingen med Biolight har byggt upp min kropp, och idag jag känner mig full av energi! Tack Iskra.

 

Rune Walter, 54 årRune Säger:
"Jag gick på behandling på Cabinet Iduna år 2011, då jag var helt slut och förmodligen utbränd på grund av tidigare arbetssituation. Jag fick otroligt bra hjälp, energin kom tillbaka och har lett till positivt handlande och tänkande som har hållit i sig länge. Idag mår jag mycket bättre, och kan bara tacka Iskra på Cabinet Iduna för den hjälp som jag har fått!

 

Kerstin Andersson, Endometrios

Kerstin Andersson har under många år av sitt liv lidit av endometrios, plågsamma magsmärtor och barnlöshet med upprepade missfall. Trots omfattande utredningar, mediciner, sjukhusvistelser, behandlingar från den traditionella sjukvården och en operation blev hon inte bättre.

Knappt två år efter operationen blev smärtorna så intensiva att hon både dag och natt nästan konstant plågades av outhärdliga smärtor. Röntgen- och ultraljudsbilder visade då att buken var fylld av cystor, varav den största omkring 7 cm i diameter.

Efter Iduna Biolight-behandling hos Iskra upphörde magsmärtorna, och en dag sa Iskra att cystorna nu var borta. Nya röntgen- och ultraljudsbilder bekräftade påståendet, och Kerstins läkare inom den traditionella sjukvården trodde knappt att det var sant och sa att det är extremt ovanligt att den typen av cystor bara försvinner av sig själva. Det händer normalt sett inte.

Kerstin säger nu:
"Det är så fantastiskt underbart att inte längre ha ont i magen efter alla dessa år och att slippa ta en massa smärtstillande mediciner. Tänk om jag långt tidigare hade känt till Iskra’s behandling; vad mycket lidande jag då sluppit! Men för er andra som lider av liknande symptom och läser detta; låt inte tiden gå när det faktiskt finns hjälp att få!"

 

 

2013:
 

Margite Freij, 22 år, EndometriosMargite Säger:
"Sedan 16-årsåldern har jag lidit av svår endometrios vilket har resulterat i en låg livskvalitet, med perioder av trötthet och outhärdliga smärtor i hela kroppen. Jag rekommenderades att ta p-piller och smärtstillande. En framtida operation var ingen garanti för att inte symtomen skulle komma tillbaka. Eftersom jag var rädd för biverkningar av p-piller började jag att leta efter alternativa behandlingar, och hittade Cabinet Iduna. Idag, efter behandlingen med Iduna Biolight, mår jag bättre än någonsin förr, och jag kan äntligen njuta av livet. Fortsättningsvis kommer jag att söka mig till alternativ hjälp när skolmedicinen inte räcker till. Rekommenderar detta till alla! Jag kan inte tacka Iskra nog för den hjälp hon har gett mig."

 

 

2012:
 

Vanja Ohlsson, 41 år, Crohns sjukdomVanja Säger:
"År 2004 drabbades jag av Crohns sjukdom, efter att ha haft besvär med magen från ca 5 års ålder. Läkaren ordinerade mig medicin, som jag skulle ta resten av mitt liv. Jag gick istället till Iskra, Cabinet Iduna, och slapp äta medicin. Jag har varit helt symptomfri sedan dess, snart 9 år. Jag går på Biolight-behandling regelbundet för att må så bra som jag gör nu. Jag tackar Iskra och Biolight för den hälsa jag har idag.”

 

Elisabeth Svensson, 70 år, Kärlstelhet och trötthet

Elisabeth säger:
”Har sedan många år tillbaka haft ständig värk och låg energinivå. En TBE-infektion med kvarstående huvud- och muskelvärk förvärrade tillståndet ytterligare. Biolight-behandlingen har väsentligt förbättrat min hälsa.”Läkarens kommentar angående testresultaten:
”Bra blodflöde”, ”Du är 59 år i blodkärlen, … 11 år yngre än genomsnittet”.

Ingrid Mattsson, 62 år

Ursprunglig diagnos:
Astma* (medicinerad med bl.a. kortison i 20 år), dålig mage(sura uppstötningar, gaser, ont och medförande kraftlöshet), huvudvärk, ständiga förkylningar, upprepade infektioner i luftrör och njurar samt borrelia, överkänslighet vid muskelansträngning, enorm trötthet och omättligt sömnbehov.


Påbörjade biolight-behandling hos Iskra på cabinet iduna i november 2009. Kunde sluta med Alvedon o astmamediciner i juli 2010. Begynnande blodsocker- och blodtrycksförhöjning normaliserades också i samband med behandling.


Ingrid säger:

”Astmasymptomen har avtagit allt eftersom och så lite som jag hostar nu har jag inte gjort på 30 år. Tröttheten har minskat och livsglädjen har ökat.

Jag är oerhört tacksam för att Iskra och biolight finns och att hennes behandlingar hjälper mig till ett normalare och symptomfriare liv.”*Astma, har man numera upptäckt, kan vara flera sjukdomar.
 

2011:

Arne Olsson, 55 år


Ursprunglig diagnos:

Sarkoidos

Sjukvårdshistoria:
2006 Började på lung- och allergimottagningen Huddinge.
2010 fastslogs Sarkoidos, ingen behandling endast cellgifter som medicinering.
I november 2010 påbörjas Biolight-behandling hos Cabinet Iduna.
 

 

Arne säger:

”Sedan April 2011 är alla mina värden bra, och jag mår bra. Cabinet Iduna har tilldelats Gnistanpriset för bästa alternativbehandling. Jag kan varmt rekommendera denna behandling”.

Nästa Nyhet