Elisabeth Persson
Diagnos: Åldrande
”I was so much older then, I’m younger than that now”. -Bob Dylan


Elisabeth Månsson
Diagnos: Endometrios
Elisabeth Säger:
"För ett par år sedan började jag förstå att det var någonting som inte riktigt stämde med min hälsa. Jag drabbades av många olika diffusa symtom så som; värk i ben och rygg, depression och ständig oro för att drabbas av olika svåra sjukdomar. Jag hade svårt att andas, och min mage blev väldigt svullen och stor innan mens. Jag fick urinträngningar och var ständigt kissnödig. Det mest tydliga var dock att jag började få fruktansvärda smärtor och svåra blödningar vid mens, så svåra att jag inte kunde fungera alls i vardagen. Förutom smärtorna så fick jag feber och mådde illa. Efter en titthålsoperation konstaterades endometrios. Prognosen endometrios är väldigt dålig så jag kände mig ledsen.

Av en slump hittade jag en tidningsartikel om Cabinet Iduna och tog då kontakt med Iskra Yrefors. Nu efter några kurbehandlingar så har cirkulationen i kroppen kommit igång. Jag sover bättre och smärtorna vid mens börjar att minska. Magen har kommit igång och är inte längre svullen före mens. Jag känner mig mentalt stark, inte orolig längre, har mer energi och är gladare. Iskras metod går ut på att läka hela kroppen, istället för att bara behandla enstaka symptom.

Jag kommer att fortsätta behandlingen för att fortsätta läka och må bra även i framtiden. Tack Iskra för att du hjälper mig!"

Sandra Olsson
Diagnos: Övervikt
Sandra Säger:
"Jag sökte hjälp för ämnesomsättningen hos Iduna Biolight eftersom jag var överviktig. Efter några kurbehandlingar hos Iduna Biolight har mitt humör förbättras och livsglädjen har lett till en bra relation som jag har nu.

På köpet har jag tappat ca 14kg och känner att livet leker. Jag kommer att gå vidare på kurbehandlingar hos Iduna Biolight."

Alex Charro Persson
Diagnos: Variabel immunbrist Vita blodkroppar (leukocyter)
Alex Säger:
"Variabel immunbrist är en brist i immunförsvaret som leder till sämre inflammationsförmåga. Jag hade under en längre tid känt trötthet och nedsatt koncentrationsförmåga. Jag beslöt mig för att söka hjälp hos Cabinet Iduna efter att jag fick en allvarlig lunginflammation som bröt ned min kropp. Efter min behandling hos Cabinet Iduna mår jag mycket bättre. Jag är sällan sjuk och har fått ett starkare immunförsvar.

Tack, Iskra, för att du finns och gör folk friska!"

 

Anne Göransson

"Efter behandlingsperioderna hos Iduna Biolight kontaktade jag Biovica, ett företag som har utvecklat ett blodtest som avslöjar om tumörer växer i kroppen. Mina prover visade glädjande nog att jag inte har någon aktiv cancer i min kropp nu. Tusen tack Iskra.

 

Inger Persson
Diagnos: Migränaura


"Jag har under ett antal år besvärats av migränaura, som är en slags migrän som åtföljs av ljusblixtringar runt ögonen. Jag tog kontakt med Iskra på Cabinet Iduna, eftersom hon tidigare har hjälpt mig med två wiphlashskador och utbrändhet. Efter behandlingar hos Iskra har migränauran successivt avtagit och idag har jag inga besvär alls. Tack Iskra för att du håller mig frisk!

 

Anne Göransson
Diagnos: Sjuk av rädsla, ”Nocebo effekt”

Anne Säger:
"Jag fick diagnosen bröstcancer för drygt ett år sedan (Juni 2013). När jag fick beskedet rasade allt för mig. Jag, min familj, mina vänner - alla mådde dåligt. Läkarnas råd om hur jag skulle behandlas hade jag svårt att ta till mig, och jag kände att jag behövde tid att komma ut ur chocktillståndet och tänka.

Iskra på Iduna Biolight hjälpte mig för ett antal år sedan med min utbrändhet, och gjorde så att jag var på banan ganska fort igen. Därför kontaktade jag henne med en tanke om att hon kunde hjälpa mig med att stärka upp min kropp, som ett komplement till skolmedicinen. Behandlingen hon ger mig gör att cellerna kan börja att kommunicera med varandra igen, och återställer kroppens möjlighet att läka sig själv.

Idag mår jag bra och går på återkommande kontroller inom skolmedicinen. Behandlingen med Biolight har byggt upp min kropp, och idag jag känner mig full av energi! Tack Iskra.

 

Rune Walter, 54 årRune Säger:
"Jag gick på behandling på Cabinet Iduna år 2011, då jag var helt slut och förmodligen utbränd på grund av tidigare arbetssituation. Jag fick otroligt bra hjälp, energin kom tillbaka och har lett till positivt handlande och tänkande som har hållit i sig länge. Idag mår jag mycket bättre, och kan bara tacka Iskra på Cabinet Iduna för den hjälp som jag har fått!

 

Kerstin Andersson, Endometrios

Kerstin Andersson har under många år av sitt liv lidit av endometrios, plågsamma magsmärtor och barnlöshet med upprepade missfall. Trots omfattande utredningar, mediciner, sjukhusvistelser, behandlingar från den traditionella sjukvården och en operation blev hon inte bättre.

Knappt två år efter operationen blev smärtorna så intensiva att hon både dag och natt nästan konstant plågades av outhärdliga smärtor. Röntgen- och ultraljudsbilder visade då att buken var fylld av cystor, varav den största omkring 7 cm i diameter.

Efter Iduna Biolight-behandling hos Iskra upphörde magsmärtorna, och en dag sa Iskra att cystorna nu var borta. Nya röntgen- och ultraljudsbilder bekräftade påståendet, och Kerstins läkare inom den traditionella sjukvården trodde knappt att det var sant och sa att det är extremt ovanligt att den typen av cystor bara försvinner av sig själva. Det händer normalt sett inte.

Kerstin säger nu:
"Det är så fantastiskt underbart att inte längre ha ont i magen efter alla dessa år och att slippa ta en massa smärtstillande mediciner. Tänk om jag långt tidigare hade känt till Iskra’s behandling; vad mycket lidande jag då sluppit! Men för er andra som lider av liknande symptom och läser detta; låt inte tiden gå när det faktiskt finns hjälp att få!"

 

Margite Freij, 22 år, EndometriosMargite Säger:
"Sedan 16-årsåldern har jag lidit av svår endometrios vilket har resulterat i en låg livskvalitet, med perioder av trötthet och outhärdliga smärtor i hela kroppen. Jag rekommenderades att ta p-piller och smärtstillande. En framtida operation var ingen garanti för att inte symtomen skulle komma tillbaka. Eftersom jag var rädd för biverkningar av p-piller började jag att leta efter alternativa behandlingar, och hittade Cabinet Iduna. Idag, efter behandlingen med Iduna Biolight, mår jag bättre än någonsin förr, och jag kan äntligen njuta av livet. Fortsättningsvis kommer jag att söka mig till alternativ hjälp när skolmedicinen inte räcker till. Rekommenderar detta till alla! Jag kan inte tacka Iskra nog för den hjälp hon har gett mig."

 

Vanja Ohlsson, 41 år, Crohns sjukdomVanja Säger:
"År 2004 drabbades jag av Crohns sjukdom, efter att ha haft besvär med magen från ca 5 års ålder. Läkaren ordinerade mig medicin, som jag skulle ta resten av mitt liv. Jag gick istället till Iskra, Cabinet Iduna, och slapp äta medicin. Jag har varit helt symptomfri sedan dess, snart 9 år. Jag går på Biolight-behandling regelbundet för att må så bra som jag gör nu. Jag tackar Iskra och Biolight för den hälsa jag har idag.”
 

Elisabeth Svensson, 70 år, Kärlstelhet och trötthet

Elisabeth säger:
”Har sedan många år tillbaka haft ständig värk och låg energinivå. En TBE-infektion med kvarstående huvud- och muskelvärk förvärrade tillståndet ytterligare. Biolight-behandlingen har väsentligt förbättrat min hälsa.”Läkarens kommentar angående testresultaten:
”Bra blodflöde”, ”Du är 59 år i blodkärlen, … 11 år yngre än genomsnittet”.

 

Arne Olsson, 55 år


Ursprunglig diagnos:

Sarkoidos

Sjukvårdshistoria:
2006 Började på lung- och allergimottagningen Huddinge.
2010 fastslogs Sarkoidos, ingen behandling endast cellgifter som medicinering.
I november 2010 påbörjas Biolight-behandling hos Cabinet Iduna.
 

 

Arne säger:

”Sedan April 2011 är alla mina värden bra, och jag mår bra. Cabinet Iduna har tilldelats Gnistanpriset för bästa alternativbehandling. Jag kan varmt rekommendera denna behandling”.

 

Dan Fribergh, 57 år

Ursprunglig diagnos:

Polyneuropati


Sjukvårdshistoria:

1994-2010: Värktabletter, SSRI-tabletter, sjukgymnastik, kiropraktor, samtalsterapi

2011: Förlamning i bäcken och ben, Polyneuropati (obotlig sjukdom)

Dan säger:
”Jag är enormt tacksam för det bestående resultat som Iskra Yrefors och hennes Biolight-behandling gett! Jag har sluppit operation och rullstol. Kan gå obehindrat utan kryckor och slipper ständig värk och smärta i rygg och vänster ben”.

 

Kryckorna Dan tidigare var beroende av står nu parkerade på Iskras mottagning.

 

Pierre Jonsson, 54 år

Ursprunglig diagnos:
Depression, självmordstankar, utbrändhet, ständig migrän, ryggvärk, sömn och koncentrationsproblem samt minnesförlust.

Sjukvårdshistoria:
Sjukskrivning 2002-2005 Värktabletter, insomningstabletter, sömntabletter och antidepressiva tabletter! Sjukgymnastik och samtalsterapi.

Pierre säger:
”Jag är enormt tacksam för det bestående resultatet som Iskra Yrefors och hennes Biolight-behandling gett! En hel natts sömn, vakna utvilad utan värk och känna att det finns energi för både arbete och familj”.

 

Anne Göransson - Utbrändhet

2002 drabbades jag av utbrändhet på grund av olika omständigheter. Bland annat hårt arbete som egen företagare med flera anställda gjorde att till slut sa kroppen ifrån.
Jag sökte läkarhjälp, men ville inte äta dom antidepressiva tabletter som var den hjälp jag blev erbjuden av sjukvården. Fick höra om Iskra och hennes arbete på Cabinet Iduna. Tog ett antal behandlingar av henne plus att jag fick ta del av hennes fantastiska kunskaper. Jag  blev helt återställd, kände att jag fick tillbaka kraften och orken så jag kunde driva mitt företag vidare. Känner mig fortfarande efter sju år helt återställd. Effekterna av behandlingarna som Iskra gav mig är verkligen bestående. Jag rekommenderar Iskras och Cabinet Idunas behandlingar varmt.

Eva Jonsson - Fibromyalgi

Jag fick diagnosen är 2001, efter att ha haft värk och lidit av enorm trötthet i ett par år hade jag
 turen att träffa en bra läkare som på alla sätt försökte hjälpa mig med massage, samtalsterapi etc. Det hjälpte för en tid, men sen kom värken och tröttheten tillbaka. Jag fick höra talas om Cabinet Iduna och Iskra Yrefors genom en vän och beslöt mig för att göra ett besök. Efter en behandlingsomgång så hade jag ingen värk i kroppen, och det bästa var att den enorma tröttheten var borta samt att jag kunde återgå till mitt heltidsarbete. Det kunde inte bli bättre trodde jag, men det kunde det. Jag har haft många starka vallningar i flera år och det försvann också.
Tack IskraCabinet Iduna. Utan din behandling skulle jag fortfarande varit sjuk. Livet leker igen!

 

Marie-Anne Fredmark - Spänningshuvudvärk

Efter att sedan tonåren besvärats av migrän har jag vid 55 års ålder efter att migränen avtagit besvärats av svår spänningshuvudvärk. Jag har vaknat med huvudvärk ibland 3-4 dagar i veckar vilket betytt att min livskvalitet blivit
väldigt lidande. Det värktabletter som jag fått vid kontakt med sjukvården har inte hjälpt. Våren 2007 läste jag en artikel om  Cabinet Iduna och resultat av behandlingar som  gjorde mig nyfiken att pröva efter att ha kontrollerat ögon, tänder osv i den öppna vården för att utesluta sådana problem.

Jag har fått 3 perioder med behandlingar och mår idag mycket bättre. Dessutom har jag kunnat sluta med östrongen för nattliga svettningar sedan jag blivit behandlad av Iduna. Min mage har också blivit mycket bättre efter behandlingen jag fått. Iskra är en person som med sina genuina kunskaper om kroppens naturliga signaler och funktioner verligen sätter sig in i problemen man har.
 

Sari Borg - Endometrios (obotlig sjukdom) och fibromyalgi

Hur vore mitt liv utan Biolightbehandling? Jag törs inte ens tänka på saken. Så sjuk jag var innan jag fick min första ljusbehandling hos IskraCabinet iduna. Leva med endometrios och fibromyalgi. Jag vill kort berätta hur livet var innan. Mina besvär började när jag var 24 år gammal. Smärtan i kroppen gick upp och ner som en berg- och dalbana. Värre blev det när jag fick hormonbehandling för endometriosen. Jag fick en massa biverkningar av medicinerna.

Allt såg svart ut. Jag var mycket trött och nedstämd. Många gånger hade jag så häftiga besvär att jag inte kom upp ur sängen. För att lindra sjukdomen åt jag massor av olika mediciner, men utan resultat. Jag genomgick till och med tre stycken bukoperationer för att avlägsna endometrioscystor. Jag led också av att få höra av läkaren att jag aldrig kommer få barn.

Endometriosen hade skadat mina äggstockar. Jag var en längre tid sjukskriven. Januari 2004 satt jag i mitt kök och tänkte att jag måste hitta någon annan alternativmedicinsk behandling för mina sjukdomsbesvär. Jag kunde inte fortsätta med alla mediciner som jag stoppade i mig och som kommer att ta död på mig en vacker dag. Jag läste lokaltidningen SP och fick se en annons om Biolight behandling och jag tackade Gud för att jag hittade den här annonsen.

Första dagen jag besökte IskraCabinet Iduna sa hon att jag kommer att bli bra och även få barn på köpet. Misstänksamt satt jag mitt emot henne och stirrade av rädsla. Hörde jag rätt!? Kan det vara sant det hon sa, tänkte jag. Ja, det stämde. Jag genomgick några behandlingar hos henne. Det satte igång en läkningsprocess i kroppen. Värken försvann successivt och jag blev allt piggare. Bäst av allt var att jag blev gravid och fick mina efterlängtade barn till slut, tvillingar. Lyckligare kan man inte vara. Iskra har en bred kunskap och lång yrkeserfarenhet inom alternativmedicinsk behandling. Hon har ett stort hjärta och kan hjälpa många av sina medmänniskor med olika sjukdomsbesvär.

Jag och min familj är några av dom som har fått hjälp.

TACK Iskra!

 

Linda Olofsson, Guldmedaljör 50m frisim  - Reaktiv artrit

Efter en längre tids behandling med cortison mot min sjukdom, reaktiv artrit, märktes ingen förbättring av mitt sjukdomstillstånd.
Så blev jag uppringd av Iskra Yrefors Cabinet Iduna i Södertälje, som övertygade mej om, att det fanns hjälp att få. Jag beslöt mej för att prova på hennes Biolight-metod. De kryckor jag då behövde för att kunna ta mej till hennes Cabinet Iduna på Storgatan 9 i Södertälje, kunde hon efter en månads behandling hänga upp på väggen som ett minne från mej – och där får dom gärna hänga för mej! Nu flera år efter behandlingen, mår jag fortfarande utmärkt. Tack för den underbara hjälpen jag fick Iskra.

 

Eva Bengtsson - Elallergi, sömnsvårigheter, depression, hudbesvär, kronisk värk, ständiga infektioner, ryggskott och muskelinflammationer, dåligt immunförsvar, matsmältningsproblem

Den vanliga sjukvården kunde inte erbjuda annat än antibiotika, kortisonsalvor, sömntabletter och värktabletter.

Idag är jag inte bara fullt frisk, utan också full av livsglädje och lever ett liv som är precis som jag vill att det ska vara. Jag rekommenderar varmt Iskras Biolightbehandling!

 

Ferit Salci - Värk i nacke och axlar

Efter fyra behandlingar hos Iskra Yrefors, Cabinet Iduna känner jag inte längre några besvär. Mitt
 immunsystem känns nu mycket starkare. Jag är mer tålmodig, avslappnad och sover mycket bättre. Jag rekommenderar denna behandling om man vill få en bra helhetshälsa.

 

 

Inger Persson - Whiplashskada

Efter två kraftiga whiplashskador fick jag svåra besvär med värk i axlar, nacke och rygg samt domningar i armar och händer. Jag fick problem att svälja och en känsla av att "tappa huvudet". Tack vare Biolightbehandling på Cabinet Iduna är jag nu helt frisk. Läkningen av skadorna är bestående tack vare biolight-metoden.
Läs mitt brev